2014. február 22., szombat

Prológus

Szuperhősök mindig is léteztek. Mesékben és a valóságban is, akár hisszük, akár nem. Gonoszak és jók is lehetnek. Az első szuperhős, vagy mondjuk úgy, szuperképességgel bíró gyerek nagyon régen élt, és mivel még nem tudta irányítani képességeit, elpusztította a saját faluját. A kormány úgy határozta, hogy ezeknek az embereknek, vagy gyerekeknek valamiféle génrendellenessége van, és veszélyforrásként tekintettek rájuk. Ezért eltitkolták a létezésüket.  Iskolákat alapítottak, hogy megtanulják irányítani és elrejteni képességüket.

Azért is alapították az iskolákat, mert nagyon sokan közülük belehalt abba, hogy nem tudták kontrollálni a képességüket, és az végül uralta őket. Ott megtanították azt, hogyan kell bánni vele, és ez nagyon sokaknál segített.

Ám, nem mindenki volt oda értük. Nagyon sokan tértek a rossz útra, és szálltak szembe a kormánnyal, és az iskolákkal. Ők nem úgy tekintettek rájuk, mint jótevőkre, hanem, mint azokra akik elnyomják őket. 

Az ellenállás nagyon megerősödött, és sokakat megöltek. A kormány egyre jobban félt, hogy legyőzik őt, és egy régi jóslat alapján elrendelte, hogy keressék meg a legerősebb 16 éves "génrendellenességgel" élő tinédzsereket. Így vizsgákat indítottak a 16 éveseknek minden körzeti iskolában és a legerősebbeket egy osztályba rakták össze...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése